Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valde (1579633) - Miquelbleachers (796414) » 413644117: T39/J10/X

Liga 413644117 Información oficial sobre el partido 413644117 en Hattrick

30.03.2013 14:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 10 / X.240 (96323)

Valde Alineación oficial del equipo 'Valde' en el partido 2 - 2 Miquelbleachers Alineación oficial del equipo 'Miquelbleachers' en el partido
0 - 1 Paco Ferrando (1')
0 - 2 Pep Gispert (10')
Juan Castelldasens (27') 1 - 2
Fernando Besategui (29') 2 - 2
Valde Alineación oficial del equipo 'Valde' en el partido 2 - 2 Miquelbleachers Alineación oficial del equipo 'Miquelbleachers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Valde Alineación oficial del equipo 'Valde' en el partido 3 - 1 Miquelbleachers Alineación oficial del equipo 'Miquelbleachers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,8 % 2,6 % 16,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valde

Goles Goles

  • 101 Minuto 27 (Gol por el centro): El Valde no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Juan Castelldasens es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Valde una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Fernando Besategui, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 29.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Valde per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Castelldasens, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Valde va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ramon Amill en un 1 contra 1 amb el porter Juan Luis Nadal Pérez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Constancio Cagigal va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Germano Linzalone de Valde va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Castelldasens de Valde la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Óscar Suárez.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Ramon Amill va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Miquelbleachers

Goles Goles

  • 118 Minuto 1 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 1, el Miquelbleachers va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Paco Ferrando, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 184 Minuto 10 (Gol de penalti): Passaven 10 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Pep Gispert va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jorge Carreras Serra, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Roberto Lizarazu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Roberto Lizarazu que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Agustín Oriol de Miquelbleachers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): En Jorge Carreras Serra ocupà el lloc d'en Fernando Algora al 18 minuts, dos minuts després que el jugador de Miquelbleachers quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 48 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Paco Ferrando no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.