Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.A FUS (1368754) - .<--Tius al poder--> (310902) » 413635316: T39/J9/X

Liga 413635316 Información oficial sobre el partido 413635316 en Hattrick

23.03.2013 14:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 9 / X.83 (96166)

S.A FUS Alineación oficial del equipo 'S.A FUS' en el partido 0 - 2 .<--Tius al poder--> Alineación oficial del equipo '.<--Tius al poder-->' en el partido
0 - 1 Paco Osorio (13')
0 - 2 Quirico Olego (70')
S.A FUS Alineación oficial del equipo 'S.A FUS' en el partido 0 - 2 .<--Tius al poder--> Alineación oficial del equipo '.<--Tius al poder-->' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
S.A FUS Alineación oficial del equipo 'S.A FUS' en el partido 5 - 1 .<--Tius al poder--> Alineación oficial del equipo '.<--Tius al poder-->' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.A FUS

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Felipe Manzano del S.A ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El jugador de S.A Sergio Blanca quasi va assolir l'empat al minut 30 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 200 Minuto 72 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 72 amb una falta ben llançada per en Ramón Carniceiro, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Carlos Cordero de S.A la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Bahaeddine Shraïbi de S.A va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Ramón Carniceiro estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Txema Hombau ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

.<--Tius al poder-->

Goles Goles

  • 143 Minuto 13 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de .<--Tius va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Paco Osorio, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): Quirico Olego va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de .<--Tius i marcant el 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patrick Dippe de .<--Tius va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Passats 23 minuts de joc, en Verísimo Pallares de .<--Tius va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del .<--Tius puguin veure en Verísimo Pallares jugant de nou; ja que al minut 31 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Josep Cardella el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 094 Minuto 58 (Tirita (médico)): Ignasi Motlló va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de .<--Tius es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.