Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid Urgel (120452) - llorente 09ath (492516) » 413634867: T39/J9/X

Liga 413634867 Información oficial sobre el partido 413634867 en Hattrick

23.03.2013 14:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 9 / X.75 (96158)

Real Madrid Urgel Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Urgel' en el partido 5 - 1 llorente 09ath Alineación oficial del equipo 'llorente 09ath' en el partido
Răzvan Marina (5') 1 - 0
Manuel Lanuza Urries (18') 2 - 0
Sergi Puigbó (72') 3 - 0
3 - 1 Obeko Otana (82')
Noel Cortés (85') 4 - 1
Cătălin Florescu (86') 5 - 1
Real Madrid Urgel Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Urgel' en el partido 5 - 1 llorente 09ath Alineación oficial del equipo 'llorente 09ath' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Madrid Urgel Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Urgel' en el partido 3 - 0 llorente 09ath Alineación oficial del equipo 'llorente 09ath' en el partido
Tiene suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid Urgel

Goles Goles

  • 120 Minuto 5 (Gol de falta): Una falta al minut 5 va provocar un lliure directe. Răzvan Marina el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Madrid van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Manuel Lanuza Urries va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 72 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Madrid. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Sergi Puigbó xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Madrid va augmentar la diferència quan Noel Cortés no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Cătălin Florescu va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Madrid va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Noel Cortés va sortir per sobre el travesser.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Noel Cortés gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Sánchez Dávila va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Madrid van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Cătălin Florescu, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Noel Cortés de Madrid amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cătălin Florescu de Madrid la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

llorente 09ath

Goles Goles

  • 117 Minuto 82 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Manuel Lanuza Urries, que quasi sense aire va regalar la pilota a Obeko Otana de llorente, que, amb energies de reserva, va fer el 3 - 1. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Sepúlveda.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Alberto Irigay de llorente va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31, Casimiro Zorita de llorente es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): llorente va fer una substitució al minut 71. Xacomé Armesto va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Obeko Otana.
  • 090 Minuto 78 (Tirita): Passats 78 minuts de joc, en Bruno Cabot de llorente va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.