Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los destructores de planetas (777525) - Madarnás (993889) » 413630589: T39/J3/IX

Liga 413630589 Información oficial sobre el partido 413630589 en Hattrick

09.02.2013 15:45:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 3 / IX.2047 (177542)

Vallecano C.F. Alineación oficial del equipo 'Vallecano C.F.' en el partido 2 - 2 Madarnás Alineación oficial del equipo 'Madarnás' en el partido
0 - 1 Huge Verzele (3')
Mikołaj Zwolski (4') 1 - 1
Micha van Riesen (24') 2 - 1
2 - 2 Agraciado Vilallonga (67')
Vallecano C.F. Alineación oficial del equipo 'Vallecano C.F.' en el partido 2 - 2 Madarnás Alineación oficial del equipo 'Madarnás' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vallecano C.F. Alineación oficial del equipo 'Vallecano C.F.' en el partido 0 - 2 Madarnás Alineación oficial del equipo 'Madarnás' en el partido
Tiene suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vallecano C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Vallecano s'esgargamellaven dempeus per esperonar Mikołaj Zwolski que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 4 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 140 Minuto 24 (Gol de contra de falta): El contraatac de Vallecano va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Micha van Riesen va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): Vallecano van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 73 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Micha van Riesen no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vallecano, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Carlos De Cervantes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 59 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Chris Fountain tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Madarnás

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Huge Verzele que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Madarnás.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Agraciado Vilallonga que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, un refús desafortunat de Cláudio Cardoso, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Lantz Mendiribarren no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 264 Minuto 58 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Cláudio Cardoso en un penal llençat per en Huge Verzele va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Borysław Rek va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Madarnás va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Cláudio Cardoso va desviar el xut final de Adrián Petra després d'una sèrie de rebots i molta confusió.