Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ganja town (315063) - SAN ANTONIO U (1430617) » 413619419: T39/J11/IX

Liga 413619419 Información oficial sobre el partido 413619419 en Hattrick

06.04.2013 15:45:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 11 / IX.1847 (177342)

Valencia CF Albertiño Alineación oficial del equipo 'Valencia CF Albertiño' en el partido 3 - 3 C.D Puertorrealeña Alineación oficial del equipo 'C.D Puertorrealeña' en el partido
David Olivares Nadal (29') 1 - 0
1 - 1 Alfonso Tella (37')
Rafael Fernández Muras (70') 2 - 1
2 - 2 Alfonso Tella (71')
2 - 3 Angelo Eleizalde (75')
Iliyan Filipov (77') 3 - 3
Valencia CF Albertiño Alineación oficial del equipo 'Valencia CF Albertiño' en el partido 3 - 3 C.D Puertorrealeña Alineación oficial del equipo 'C.D Puertorrealeña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Valencia CF Albertiño Alineación oficial del equipo 'Valencia CF Albertiño' en el partido 5 - 0 C.D Puertorrealeña Alineación oficial del equipo 'C.D Puertorrealeña' en el partido
Tiene mala suerte 5.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia CF Albertiño

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Albertiño prenia la batuta de l'encontre al minut 29, quan en David Olivares Nadal va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 els aficionats van embogir quan en Rafael Fernández Muras va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Albertiño.
  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 del partit, el jugador Iliyan Filipov de Albertiño va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Albertiño va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Xavi Passolas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Albertiño va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Víctor Cebrián Descalzo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Leonel Tibabuzo.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Raúl Costabal gairebé va marcar per a Albertiño des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 224 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Albertiño es va veure beneficiat per la polèmica al minut 41, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però David Olivares Nadal va relliscar al moment de fer el xut i el porter Leonel Tibabuzo no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Albertiño va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Óscar Polo Cano en un 1 contra 1 amb el porter Leonel Tibabuzo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Óscar Polo Cano de Albertiño va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Era el minut 43 quan després d'una dura entrada, el jugador Alejandro Garrinaga de Albertiño s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

C.D Puertorrealeña

Goles Goles

  • 108 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Eduardo Buendía González és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Alfonso Tella perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Bachir Fahmi va anar directament als peus de Alfonso Tella que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 2.
  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Angelo Eleizalde va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Julio Garlaschi va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Puertorrealeña sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Benito Moyano, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 55 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Benito Moyano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Colomina.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): En Raúl Colomina de Puertorrealeña va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jorge Bonilla Mangas va prendre el seu rol al minut 62.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Cojoncio Noia no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.