Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los mejore (1596582) - Pacosoria (777254) » 413617487: T39/J4/IX

Liga 413617487 Información oficial sobre el partido 413617487 en Hattrick

16.02.2013 15:45:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 4 / IX.1813 (177308)

los mejore Alineación oficial del equipo 'los mejore' en el partido 0 - 3 JoET Alineación oficial del equipo 'JoET' en el partido
0 - 1 Laur Călugăr (15')
0 - 2 Mario Delucce (38')
0 - 3 Gastea Harrizurieta (76')
los mejore Alineación oficial del equipo 'los mejore' en el partido 0 - 3 JoET Alineación oficial del equipo 'JoET' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
los mejore Alineación oficial del equipo 'los mejore' en el partido 1 - 3 JoET Alineación oficial del equipo 'JoET' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,6 % 0,4 % 91,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los mejore

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Göktan Ercivan es va comportar com un juvenil al minut 15 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Laurenţiu Văsâi de mejore va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Girón Ruiz de mejore es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): mejore es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pedro Mongascón no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava César Salvador al camp.

JoET

Goles Goles

  • 174 Minuto 15 (Gol de penalti): Quan passaven 15 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Joet. En Laur Călugăr va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Mario Delucce de Joet va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 186 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Joet va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Gastea Harrizurieta, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 31 (Ocasión de penalti): Laur Călugăr de Joet va fallar un penal al minut 31, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 289 Minuto 42 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Ignacio Urraca per la seva rapidesa. Al minut 42 va intentar marxar per velocitat d'en Fernando Ventosa, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Joet a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gastea Harrizurieta va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Joet va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Laur Călugăr va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Laur Călugăr de Joet va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 43 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Gastea Harrizurieta, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.