Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anoeta FT (441541) - Os Máquinas (1368816) » 413614605: T39/J11/IX

Liga 413614605 Información oficial sobre el partido 413614605 en Hattrick

06.04.2013 15:45:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 11 / IX.1761 (177256)

CarloosFC Alineación oficial del equipo 'CarloosFC' en el partido 3 - 0 polifemus Alineación oficial del equipo 'polifemus' en el partido
Elmar Kalda (56') 1 - 0
Paco Jaén (66') 2 - 0
Malte Lundgaard (85') 3 - 0
CarloosFC Alineación oficial del equipo 'CarloosFC' en el partido 3 - 0 polifemus Alineación oficial del equipo 'polifemus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CarloosFC Alineación oficial del equipo 'CarloosFC' en el partido 2 - 0 polifemus Alineación oficial del equipo 'polifemus' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CarloosFC

Goles Goles

  • 120 Minuto 56 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Elmar Kalda al minut 56, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al CarloosFC i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 116 Minuto 66 (Gol evento especial rápido + pase): Elmar Kalda va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Paco Jaén, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 85, el CarloosFC va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Malte Lundgaard, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): CarloosFC va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Paco Jaén ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): CarloosFC va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Abdelkader Ben Slimene en un 1 contra 1 amb el porter Timo Petersgrube, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Luis Antonio Canals es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Edu Valbén va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 83 quan Josep Oriol Grabuleda de CarloosFC gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elmar Kalda.

polifemus

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de polifemus va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tedo Resa, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 74 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Marc Andreu Cremades amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Andreu Cremades de polifemus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Sergio Labrue Oneray es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.