Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bojsno (798190) - Konig F.C. Reloaded (125410) » 413611336: T39/J7/IX

Liga 413611336 Información oficial sobre el partido 413611336 en Hattrick

09.03.2013 15:45:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 7 / IX.1703 (177198)

ollo Alineación oficial del equipo 'ollo' en el partido 1 - 1 sevilla andres Alineación oficial del equipo 'sevilla andres' en el partido
Jorge Carpiteiro (51') 1 - 0
1 - 1 Juan Ricardos (78')
ollo Alineación oficial del equipo 'ollo' en el partido 1 - 1 sevilla andres Alineación oficial del equipo 'sevilla andres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
ollo Alineación oficial del equipo 'ollo' en el partido 4 - 3 sevilla andres Alineación oficial del equipo 'sevilla andres' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,2 % 14,1 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ollo

Goles Goles

  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 51 gràcies a la jugada de Jorge Carpiteiro, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a ollo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Banini Elwafi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Luis Junco va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ollo.
  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Larrain Etxarrin va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): ollo va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Jorge Darder va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 230 Minuto 69 (Ocasión de falta): Gonzalo Inclán va sorprendre Daniel Laporte amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Luis Junco de ollo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Òscar Ginestera de ollo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Junco es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

sevilla andres

Goles Goles

  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): sevilla van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 78, quan Juan Ricardos va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): César Yuste va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francisco Pacheco Rubio, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Xavier Mocholí va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Juan Ricardos de sevilla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 23 de partit, quan un jugador de sevilla, en César Yuste, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Pedro Mera ocupà el lloc d'en Ramón Mínguez al 35 minuts, dos minuts després que el jugador de sevilla quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): Jorge Comyn de sevilla va abandonar el terreny de joc després de 62 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Diego Vázquez va entrar en el seu lloc.