Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rcd Andoriñas (1368805) - MajesticAlpacas CF (993814) » 413609779: T39/J9/IX

Liga 413609779 Información oficial sobre el partido 413609779 en Hattrick

23.03.2013 15:45:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 9 / IX.1675 (177170)

Real Arcadia Alineación oficial del equipo 'Real Arcadia' en el partido 2 - 1 Real Suciiedad Alineación oficial del equipo 'Real Suciiedad' en el partido
Emmanuel Stulla (38') 1 - 0
Mathieu Monnaie (47') 2 - 0
2 - 1 Heikka Hakanen (60')
Real Arcadia Alineación oficial del equipo 'Real Arcadia' en el partido 2 - 1 Real Suciiedad Alineación oficial del equipo 'Real Suciiedad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Arcadia Alineación oficial del equipo 'Real Arcadia' en el partido 2 - 1 Real Suciiedad Alineación oficial del equipo 'Real Suciiedad' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Arcadia

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Arcadia van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Emmanuel Stulla.
  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Emmanuel Stulla el va rematar Mathieu Monnaie amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Tablino va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Danilo Bojadić va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Arcadia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mathieu Monnaie, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 59 quan José Tablino de Arcadia gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Danilo Bojadić al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Doroteu Arbelo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Herve Agraso de Arcadia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ignacio Baptista va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jean-François Leriche.
  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Uxío Tuy va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Arcadia es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Real Suciiedad

Goles Goles

  • 140 Minuto 60 (Gol de contra de falta): El contraatac de Suciiedad va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Heikka Hakanen va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Miguel Toda va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Suciiedad que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 37, quan en Angel Rangelov va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Suciiedad van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 67, però Seran Aparisi Miralles va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Suciiedad van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Daniel Campanario, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Deya de Suciiedad amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Seran Aparisi Miralles.