Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Campa do Val (49239) - Casabermeja (1581733) » 413605838: T39/J4/IX

Liga 413605838 Información oficial sobre el partido 413605838 en Hattrick

16.02.2013 15:45:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 4 / IX.1605 (177100)

Campa do Val Alineación oficial del equipo 'Campa do Val' en el partido 1 - 3 F.C Caurel Alineación oficial del equipo 'F.C Caurel' en el partido
0 - 1 Clarencio Eiravella (35')
0 - 2 Nasser Yafi (36')
0 - 3 Gustavo Hurtado (56')
Guillermo Velázquez (88') 1 - 3
Campa do Val Alineación oficial del equipo 'Campa do Val' en el partido 1 - 3 F.C Caurel Alineación oficial del equipo 'F.C Caurel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Campa do Val Alineación oficial del equipo 'Campa do Val' en el partido 1 - 1 F.C Caurel Alineación oficial del equipo 'F.C Caurel' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,8 % 36,7 % 29,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Campa do Val

Goles Goles

  • 186 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Campa va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Guillermo Velázquez rematés de volea a la xarxa. El 1 - 3 pujava al marcador al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Campa van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Reyes San Pelayo va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 239 Minuto 86 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Octavio Parreño va ridiculitzar a en Eloy Muro amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José María Olmos La Santa de Campa es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Octavio Parreño de Campa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 30 (Lesión grave): Després de 30 minuts, Campa va veure com el seu jugador Gaitan Erdaide havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. José María Olmos La Santa entraria per ocupar el seu lloc.

F.C Caurel

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): En Pedro Ignacio Viscasillas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Caurel, un peu providencial d'en Clarencio Eiravella va situar el 0-1 al panell digital.
  • 180 Minuto 36 (Gol de falta): Passaven 36 minuts quan en Nasser Yafi va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 56, Caurel va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gustavo Hurtado.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Guillem Llompart després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Serafín Perea va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rodolfo del Barrio de Caurel amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Mel Vecilla de Caurel va abandonar el terreny de joc després de 41 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Guillem Llompart va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 40 (Evento clima: sol, OK técnico): En Fermín Campos-Molinas va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.