Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aibar (439435) - cadiz club de fútbol (1461392) » 413596321: T39/J4/IX

Liga 413596321 Información oficial sobre el partido 413596321 en Hattrick

16.02.2013 15:45:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 4 / IX.1435 (176930)

Cardaba Team Alineación oficial del equipo 'Cardaba Team' en el partido 5 - 1 cadiz club de fútbol Alineación oficial del equipo 'cadiz club de fútbol' en el partido
Fortunato Frende (29') 1 - 0
Fortunato Frende (36') 2 - 0
Gonzalo Zaballos (41') 3 - 0
Matti Vikatmaa (70') 4 - 0
4 - 1 Jacinto Picabea (72')
Nathan Meunier (73') 5 - 1
Cardaba Team Alineación oficial del equipo 'Cardaba Team' en el partido 5 - 1 cadiz club de fútbol Alineación oficial del equipo 'cadiz club de fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cardaba Team Alineación oficial del equipo 'Cardaba Team' en el partido 3 - 0 cadiz club de fútbol Alineación oficial del equipo 'cadiz club de fútbol' en el partido
Tiene suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cardaba Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Cardaba prenia la batuta de l'encontre al minut 29, quan en Fortunato Frende va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Cardaba pel centre va donar un gran resultat: el gol de Fortunato Frende va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Gonzalo Zaballos va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Matti Vikatmaa de Cardaba va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Cardaba a 5 - 1. Nathan Meunier va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Fortunato Frende, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Nathan Meunier una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 66, però una magnífica aturada de Armando Lozano va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fortunato Frende de Cardaba es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Era el minut 35 quan després d'una dura entrada, el jugador Lucrécio Galli de Cardaba s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Cardaba va fer una substitució al minut 71. David Hergren va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pierpaolo Centonza.

cadiz club de fútbol

Goles Goles

  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cardaba. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jacinto Picabea la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del fútbol es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de fútbol la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 37 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Juan Luis Aramendia amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Guillermo Cardelle va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Eusebio Piedrafita rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Tony Fernandes no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Xiao Cartelle estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.