Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tadaima (1417339) - carranchos team (312293) » 413580238: T39/J2/IX

Liga 413580238 Información oficial sobre el partido 413580238 en Hattrick

02.02.2013 15:45:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / IX.1148 (176643)

R.Jaén CF Alineación oficial del equipo 'R.Jaén CF' en el partido 1 - 3 F.C. Kilwn Alineación oficial del equipo 'F.C. Kilwn' en el partido
0 - 1 Sergi Gosp (14')
0 - 2 Sergi Gosp (34')
0 - 3 Juan Carlos Rozas (62')
Luka Šostar (88') 1 - 3
R.Jaén CF Alineación oficial del equipo 'R.Jaén CF' en el partido 1 - 3 F.C. Kilwn Alineación oficial del equipo 'F.C. Kilwn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.Jaén CF Alineación oficial del equipo 'R.Jaén CF' en el partido 2 - 0 F.C. Kilwn Alineación oficial del equipo 'F.C. Kilwn' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.Jaén CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 88 (Gol evento especial extremo + rematador): Derek Chaiken estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Luka Šostar va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 3 al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): Björn Illy quasi marca en una jugada assajada de córner que Sava Antonov havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Björn Illy va estar a punt d'empatar per a R.Jaén quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Federico LaCalle va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Pieter Lattrez va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): R.Jaén va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Björn Illy va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Federico LaCalle va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Benedikt Steinbach-Brückling no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): R.Jaén va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Benedikt Steinbach-Brückling va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Luka Šostar de R.Jaén es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 89, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sava Antonov.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): Jesús Munita va sortir coix del terreny de joc, substituït per Alwin Cousin. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

F.C. Kilwn

Goles Goles

  • 140 Minuto 14 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Kilwn va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Sergi Gosp aconseguint el 0 - 1.
  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Kilwn el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Sergi Gosp va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Kilwn eren letals, i Juan Carlos Rozas va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Kilwn, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Gerwin Klijs va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Abbas Assouri de Kilwn va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Kilwn va fer una substitució al minut 78. Abbas Assouri va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ramón Altimir.