Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Buenos Aires123 (1460932) - Los Tramoneros (1371515) » 413580095: T39/J8/IX

Liga 413580095 Información oficial sobre el partido 413580095 en Hattrick

16.03.2013 15:45:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 8 / IX.1145 (176640)

LOS MALDONADO Alineación oficial del equipo 'LOS MALDONADO' en el partido 2 - 3 F.C.Aragoneses Alineación oficial del equipo 'F.C.Aragoneses' en el partido
Felix Untzetabarrenetxea (14') 1 - 0
1 - 1 Juan Ricardo Martínez Sáenz (38')
1 - 2 Pedro Cuadros (39')
1 - 3 Juan Ricardo Martínez Sáenz (83')
Constantino Albariza (87') 2 - 3
LOS MALDONADO Alineación oficial del equipo 'LOS MALDONADO' en el partido 2 - 3 F.C.Aragoneses Alineación oficial del equipo 'F.C.Aragoneses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LOS MALDONADO Alineación oficial del equipo 'LOS MALDONADO' en el partido 2 - 2 F.C.Aragoneses Alineación oficial del equipo 'F.C.Aragoneses' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,7 % 44,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS MALDONADO

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Felix Untzetabarrenetxea de MALDONADO aconseguir un gol al minut 14 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Manuel Ganca el va rematar Constantino Albariza amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Miguel Pinilla va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del MALDONADO van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Petiri Gollaru, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 211 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Ignacio Vaquerizo quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Constantino Albariza es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Constantino Albariza va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que MALDONADO va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): MALDONADO va fer una substitució al minut 42. Abou Bakr Yardani va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Julián Hevia.

F.C.Aragoneses

Goles Goles

  • 139 Minuto 38 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Juan Ricardo Martínez Sáenz van servir per superar a l'últim defensor, en Constantino Albariza. Tot va acabar amb el 1 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de F.C.Aragoneses cantant "Juan Ricardo Martínez Sáenz selecció!"
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Pedro Cuadros va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): F.C.Aragoneses va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 83, quan Juan Ricardo Martínez Sáenz, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després de 63 minuts, Raúl Vara va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Şerban-Alexandru Terchea va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mundial Guerbillano, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.