Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pulgas Cloin (779513) - Isorma (1369775) » 413572557: T39/J14/IX

Liga 413572557 Información oficial sobre el partido 413572557 en Hattrick

27.04.2013 15:40:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 14 / IX.1010 (61281)

Pulgas Cloin Alineación oficial del equipo 'Pulgas Cloin' en el partido 1 - 5 Nothinguem Club Alineación oficial del equipo 'Nothinguem Club' en el partido
0 - 1 Rogelio Palencia (4')
0 - 2 Vladislav Georgiev (22')
Ramón Rioja (47') 1 - 2
1 - 3 Olaf Kęsy (77')
1 - 4 Roberto Llacer (84')
1 - 5 Miloš Pola (86')
Pulgas Cloin Alineación oficial del equipo 'Pulgas Cloin' en el partido 1 - 5 Nothinguem Club Alineación oficial del equipo 'Nothinguem Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Pulgas Cloin Alineación oficial del equipo 'Pulgas Cloin' en el partido 0 - 8 Nothinguem Club Alineación oficial del equipo 'Nothinguem Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pulgas Cloin

Goles Goles

  • 102 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Als 47 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Pulgas va acabar amb la pilota als peus de Ramón Rioja que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Pulgas va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ramón Rioja va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 14 (Tarjeta roja directa): Al minut 14, Ramón Cayuela de Pulgas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 8 (Lesión leve): En Cătălin Floria ocupà el lloc d'en Jesús Rubio Herce al 8 minuts, dos minuts després que el jugador de Pulgas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Lino Colarusso de Pulgas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. David Andrés va prendre el seu rol al minut 85.

Nothinguem Club

Goles Goles

  • 174 Minuto 4 (Gol de penalti): En Rogelio Palencia va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 4. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Vladislav Georgiev de Nothinguem va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 22. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Olaf Kęsy de Nothinguem l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 77 de partit.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Roberto Llacer va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 84, i va fer pujar el 1 - 4 per a Nothinguem.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Miloš Pola de Nothinguem l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 86 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jorge Ramírez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Vladislav Georgiev estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rogelio Palencia de Nothinguem es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dido Lazov de Nothinguem amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 15 (Tirita (médico)): Rogelio Palencia va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Nothinguem estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.