Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

san antonio.d (1372160) - CAD_CARGATENA_FC_XAMPION (1580751) » 413563579: T39/J9/IX

Liga 413563579 Información oficial sobre el partido 413563579 en Hattrick

23.03.2013 15:40:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 9 / IX.850 (61121)

san antonio.d Alineación oficial del equipo 'san antonio.d' en el partido 0 - 1 CAD_CARGATENA_FC_XAMPION Alineación oficial del equipo 'CAD_CARGATENA_FC_XAMPION' en el partido
0 - 1 Marcos Obieta (80')
san antonio.d Alineación oficial del equipo 'san antonio.d' en el partido 0 - 1 CAD_CARGATENA_FC_XAMPION Alineación oficial del equipo 'CAD_CARGATENA_FC_XAMPION' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
san antonio.d Alineación oficial del equipo 'san antonio.d' en el partido 2 - 2 CAD_CARGATENA_FC_XAMPION Alineación oficial del equipo 'CAD_CARGATENA_FC_XAMPION' en el partido
Tiene mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,4 % 37,3 % 32,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

san antonio.d

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Àngel Navalles va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): antonio.d va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Víctor Manuel Ganca va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juan Manuel Peña.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de antonio.d a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Nacho Castellroig va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nicolás Valdivia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Arnalich Fernández de antonio.d es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Al minut 30, Víctor Pascual Arana de antonio.d es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): antonio.d va fer una substitució al minut 87. Víctor Manuel Ganca va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ignacio Frago.

CAD_CARGATENA_FC_XAMPION

Goles Goles

  • 106 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El CAD_CARGATENA_FC_XA sempre confia amb les genialitats d'en Marcos Obieta; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Gerard Forrellad de CAD_CARGATENA_FC_XA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de CAD_CARGATENA_FC_XA va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marcos Obieta, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Es duien 73 minuts de partit jugats quan Dani González Calderón va estar a punt de posar per davant a CAD_CARGATENA_FC_XA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Raúl Ipalategui va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CAD_CARGATENA_FC_XA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Quique del Barrio, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Gubert de CAD_CARGATENA_FC_XA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): En Xisco Bordes de CAD_CARGATENA_FC_XA va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Juan Manuel Peña va prendre el seu rol al minut 23.
  • 090 Minuto 68 (Tirita): Era el minut 68 quan després d'una dura entrada, el jugador Francisco Aramendia de CAD_CARGATENA_FC_XA s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.