Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Feeqz FC (1584386) - Team lamparonix (1455444) » 413557994: T39/J13/IX

Liga 413557994 Información oficial sobre el partido 413557994 en Hattrick

20.04.2013 15:40:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 13 / IX.750 (61021)

Real.Junquillos Alineación oficial del equipo 'Real.Junquillos' en el partido 3 - 1 Team lamparonix Alineación oficial del equipo 'Team lamparonix' en el partido
Pedro Reales Carrasco (36') 1 - 0
1 - 1 Tomás Brandariz (47')
Joan Rovira (52') 2 - 1
Pedro Reales Carrasco (85') 3 - 1
Real.Junquillos Alineación oficial del equipo 'Real.Junquillos' en el partido 3 - 1 Team lamparonix Alineación oficial del equipo 'Team lamparonix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real.Junquillos Alineación oficial del equipo 'Real.Junquillos' en el partido 6 - 0 Team lamparonix Alineación oficial del equipo 'Team lamparonix' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real.Junquillos

Goles Goles

  • 124 Minuto 36 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 36 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Pedro Reales Carrasco. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Real.Junquillos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Joan Rovira va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Real.Junquillos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pedro Reales Carrasco progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Real.Junquillos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pedro Reales Carrasco va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jorge Vasco.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Carlos Ruiz Melendez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Jorge Vasco va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Real.Junquillos ho intentava per la dreta per mitjà de Pedro Reales Carrasco, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): Al minut 85, Pedro Reales Carrasco gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joan Rovira de Real.Junquillos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Team lamparonix

Goles Goles

  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 47 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Tomás Brandariz de lamparonix marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): lamparonix va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pedro José Sáez va desviar el xut final de Abel Santamarta després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Graell de lamparonix es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Tomás Brandariz de lamparonix va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Isaac Estébanez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 13 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Julio César Grustán va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jorge Vasco.