Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CORDOBA JUVENIL FINA CLARA (989551) - Real Madrid Costilla (1594689) » 413554444: T39/J8/IX

Liga 413554444 Información oficial sobre el partido 413554444 en Hattrick

16.03.2013 15:40:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 8 / IX.687 (60958)

sotolads Alineación oficial del equipo 'sotolads' en el partido 1 - 3 New Team FCB Alineación oficial del equipo 'New Team FCB' en el partido
0 - 1 Marc Josep Pàmies (23')
0 - 2 Francisco Muñoz Gómez (51')
Luis Fernando Bordás (69') 1 - 2
1 - 3 Alberto Amieiro (80')
sotolads Alineación oficial del equipo 'sotolads' en el partido 1 - 3 New Team FCB Alineación oficial del equipo 'New Team FCB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
sotolads Alineación oficial del equipo 'sotolads' en el partido 1 - 4 New Team FCB Alineación oficial del equipo 'New Team FCB' en el partido
Tiene un resultado normal 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sotolads

Goles Goles

  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Ioritz Gastanaga va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de sotolads, Luis Fernando Bordás, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Luis Fernando Bordás va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de sotolads.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Team. La jugada d'estratègia del sotolads per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Danny Spellacy va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Santi Porras va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gonzalo Pozo López de sotolads es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Al minut 26, Mel Berbegal de sotolads es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

New Team FCB

Goles Goles

  • 170 Minuto 23 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Marc Josep Pàmies al minut 23 va permetre a Team prendre avantatge per 0 - 1.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 51, Team va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Francisco Muñoz Gómez.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Alberto Amieiro, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, el Team va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Albert Barber s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gonzalo Pozo López va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 37 de joc.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Albert Barber quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Carlos García Carrasco, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58 Carlos García Carrasco va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Francisco Muñoz Gómez, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 206 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Marià Riumalló que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Francisco Muñoz Gómez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.