Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Legañosos Anonimos real (994857) - batukanna (485409) » 413553100: T39/J7/IX

Liga 413553100 Información oficial sobre el partido 413553100 en Hattrick

09.03.2013 15:40:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 7 / IX.663 (60934)

mici Alineación oficial del equipo 'mici' en el partido 0 - 4 batukanna Alineación oficial del equipo 'batukanna' en el partido
0 - 1 Enrique Argenté (25')
0 - 2 Enrique Argenté (60')
0 - 3 Anton Pamfile (72')
0 - 4 Richi Samsel (78')
mici Alineación oficial del equipo 'mici' en el partido 0 - 4 batukanna Alineación oficial del equipo 'batukanna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
mici Alineación oficial del equipo 'mici' en el partido 1 - 3 batukanna Alineación oficial del equipo 'batukanna' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mici

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): mici van sortir al contraatac amb encert al minut 13, però Abel Vana no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de mici va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rafael Puyol, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Puyol.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Anen Olatzagirre de mici va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

batukanna

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Enrique Argenté que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 60 de partit va donar a batukanna l'avantatge per 0 - 2. Enrique Argenté en va ser l'anotador.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): En José Javier Maldonado va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Anton Pamfile la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 3 al marcador.
  • 116 Minuto 78 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 78, en Enrique Argenté del batukanna va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Richi Samsel que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Fernando Parejo al minut 73, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Marcos Recalde no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Francisco Javier Barranco estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Julio Gordo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Richi Samsel, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de batukanna a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Hagen Fellbaum va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Benito Font de batukanna la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en José Javier Maldonado no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.