Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

G.N.K Dinamo (1413927) - Fundación C.F. (1414237) » 413549345: T39/J7/IX

Liga 413549345 Información oficial sobre el partido 413549345 en Hattrick

09.03.2013 15:40:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 7 / IX.596 (60867)

Scandy Alineación oficial del equipo 'Scandy' en el partido 3 - 4 Clavaguera Lions Alineación oficial del equipo 'Clavaguera Lions' en el partido
0 - 1 Fabian Rumpolt (17')
0 - 2 Rui Bernardo Paiva (25')
Jayro Alcolea (31') 1 - 2
1 - 3 Hank Lee (40')
Tahir Madihi (89') 2 - 3
Julio Galdocha (89') 3 - 3
3 - 4 Heinz Rosar (89')
Scandy Alineación oficial del equipo 'Scandy' en el partido 3 - 4 Clavaguera Lions Alineación oficial del equipo 'Clavaguera Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Scandy Alineación oficial del equipo 'Scandy' en el partido 6 - 1 Clavaguera Lions Alineación oficial del equipo 'Clavaguera Lions' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scandy

Goles Goles

  • 102 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Jayro Alcolea de Scandy va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Tahir Madihi trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Julio Galdocha s'emportà una gran ovació del públic local al minut 89, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Clavaguera. La jugada d'estratègia del Scandy per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Norberto Quintero va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Scandy va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Julio Galdocha la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 201 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Angelo Donez no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Scandy va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Galdor Cervello va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Henry Herity.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Angelo Donez de Scandy es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Al minut 23, Josep Mercadal de Scandy es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 092 Minuto 38 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Scandy puguin veure en Àlex Montaner jugant de nou; ja que al minut 38 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Henry Herity el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Clavaguera Lions

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Fabian Rumpolt va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): En Elpidio Matticchio entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Clavaguera, un peu providencial d'en Rui Bernardo Paiva va situar el 0-2 al panell digital.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Hank Lee va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 40, i va fer pujar el 1 - 3 per a Clavaguera.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): Clavaguera agafava avantatge al minut 89 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Heinz Rosar amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 87 (Ocasión de falta): Fabian Rumpolt va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Era el minut 30 quan després d'una dura entrada, el jugador César Olalde de Clavaguera s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 75 (Lesión): El jugador de Clavaguera Hee-Ho Jung va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Angel Tiholov va entrar en el seu lloc.