Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Venom F.C. (779355) - Wakatswakats (1366771) » 413546973: T39/J2/IX

Liga 413546973 Información oficial sobre el partido 413546973 en Hattrick

02.02.2013 15:40:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / IX.554 (60825)

FC Astrales Alineación oficial del equipo 'FC Astrales' en el partido 2 - 0 Las Palmas de Numancia Alineación oficial del equipo 'Las Palmas de Numancia' en el partido
Carlos Silva (86') 1 - 0
Carlos Silva (88') 2 - 0
FC Astrales Alineación oficial del equipo 'FC Astrales' en el partido 2 - 0 Las Palmas de Numancia Alineación oficial del equipo 'Las Palmas de Numancia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Astrales Alineación oficial del equipo 'FC Astrales' en el partido 2 - 0 Las Palmas de Numancia Alineación oficial del equipo 'Las Palmas de Numancia' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Astrales

Goles Goles

  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Nedelcho Alexandrov va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Astrales, Carlos Silva, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Astrales va augmentar la diferència quan Carlos Silva no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Matthias Alosery! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Daniel Kawałkowski del Astrales ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos Silva va estar a punt d'acabar en gol al minut 83, però el porter visitant Guillaume Pineau va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniel Kawałkowski de Astrales amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stergios Zindros de Astrales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Passats 82 minuts de joc, en Christian Tuero de Astrales va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Las Palmas de Numancia

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Ignacy Jarek de Palmancia, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 75, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Yadgar Ijad Panah va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Vicent de Palmancia es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Era el minut 17 quan després d'una dura entrada, el jugador Peter Norlund de Palmancia s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 53 (Lesión): Yoda Mauch no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Bernt Gulbrandsen.