Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Redonditos FC (773570) - Al-Ándalus FC (1590089) » 413541775: T39/J4/IX

Liga 413541775 Información oficial sobre el partido 413541775 en Hattrick

16.02.2013 15:40:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 4 / IX.461 (60732)

F.C. Missy Alineación oficial del equipo 'F.C. Missy' en el partido 8 - 0 andresf Alineación oficial del equipo 'andresf' en el partido
Miho Nestorov (16') 1 - 0
Miho Nestorov (36') 2 - 0
Mortadelo Ación (37') 3 - 0
Miho Nestorov (40') 4 - 0
Jesús Marín (42') 5 - 0
Mortadelo Ación (43') 6 - 0
Jesús Marín (84') 7 - 0
Mortadelo Ación (85') 8 - 0
F.C. Missy Alineación oficial del equipo 'F.C. Missy' en el partido 8 - 0 andresf Alineación oficial del equipo 'andresf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
F.C. Missy Alineación oficial del equipo 'F.C. Missy' en el partido 9 - 0 andresf Alineación oficial del equipo 'andresf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Missy

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Missy s'avançava al marcador al minut 16, després d'un rebot que va caçar en Miho Nestorov per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 136 Minuto 36 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Claudio Núñez del Prado encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Miho Nestorov anotar per a Missy el 2 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Missy pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mortadelo Ación va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Miho Nestorov va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 4 - 0 per a Missy.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Jesús Marín va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 134 Minuto 43 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Missy al minut 43, que va llançar ajustat al pal en Mortadelo Ación. 6 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jesús Marín es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 7 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Mortadelo Ación va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 85 el resultat passava a ser de 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Josep Morella gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miguel Carmona va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Missy a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Esteban Gotor va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Miguel Carmona al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Joan Vicenç Morella va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Morella de Missy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 19 (Evento clima: sol, OK técnico): Esteban Gotor semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Mortadelo Ación que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

andresf

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Javier Gil de Zúñiga va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 250 Minuto 81 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de andresf van pujar a rematar. Però en Marc Josep Ripoll la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jon Ander Munita de andresf es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 74 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Mauro Volante va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Salvador Subirà.