Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MASERATI (437195) - ditot (772886) » 413539861: T39/J2/IX

Liga 413539861 Información oficial sobre el partido 413539861 en Hattrick

02.02.2013 15:40:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / IX.427 (60698)

matilla_fc Alineación oficial del equipo 'matilla_fc' en el partido 3 - 0 tanzanitos FC Alineación oficial del equipo 'tanzanitos FC' en el partido
Risto Orpana (26') 1 - 0
Arvi Hyttinen (30') 2 - 0
Alan Andrews (78') 3 - 0
matilla_fc Alineación oficial del equipo 'matilla_fc' en el partido 3 - 0 tanzanitos FC Alineación oficial del equipo 'tanzanitos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
matilla_fc Alineación oficial del equipo 'matilla_fc' en el partido 4 - 1 tanzanitos FC Alineación oficial del equipo 'tanzanitos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

matilla_fc

Goles Goles

  • 120 Minuto 26 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Risto Orpana al minut 26, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al matilla_fc i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Arvi Hyttinen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): matilla_fc va aconseguir el 3 - 0 quan Alan Andrews va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Tamás Szója haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a matilla_fc al minut 22.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, Guillaume Marc gairebé va marcar per a matilla_fc des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 286 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Guillaume Marc va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

tanzanitos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan Ignacio Oriol va estar a punt de posar per davant a tanzanitos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Orive va impedir un gol cantat.
  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Rafael Zamora va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alpay Erbil de tanzanitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mihai Floca es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Josep Pere Call no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.