Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Ovetense (1460634) - Futbol Club Perdedores (797710) » 413535228: T39/J6/IX

Liga 413535228 Información oficial sobre el partido 413535228 en Hattrick

02.03.2013 15:40:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 6 / IX.344 (60615)

casis fc Alineación oficial del equipo 'casis fc' en el partido 4 - 2 Oliva de Plasencia Alineación oficial del equipo 'Oliva de Plasencia' en el partido
0 - 1 郑 (Zheng) 天海 (Tianhai) (3')
Raúl Ribadeo (8') 1 - 1
Juan Carlos Casabares (56') 2 - 1
2 - 2 Eduardo de Gracia (61')
Javier Ulla (73') 3 - 2
Ghani Kadiri (87') 4 - 2
casis fc Alineación oficial del equipo 'casis fc' en el partido 4 - 2 Oliva de Plasencia Alineación oficial del equipo 'Oliva de Plasencia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
casis fc Alineación oficial del equipo 'casis fc' en el partido 3 - 1 Oliva de Plasencia Alineación oficial del equipo 'Oliva de Plasencia' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,3 % 2,4 % 16,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

casis fc

Goles Goles

  • 112 Minuto 8 (Gol por la izquierda): cs equilibrava la balança al minut 8. En Raúl Ribadeo, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Juan Carlos Casabares va donar a cs un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Javier Ulla, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del cs se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 73.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de cs a 4 - 2. Ghani Kadiri va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ignacio Infante va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): cs va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Héctor Fontes va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Manuel Ceresol de cs va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Manuel Ceresol es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Infante de cs va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Al minut 85 en Enrique Callero va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Toni Matute Suso de cs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 4 (Lesión leve): Després de 4 minuts jugats, Simón Gonzálvez es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan Manuel Ceresol.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): cs va fer una substitució al minut 88. Julio Mingo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Aracelio Bursuk.

Oliva de Plasencia

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): En 郑 (Zheng) 天海 (Tianhai) donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 3 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 61 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Eduardo de Gracia marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, un refús desafortunat de Julio Mingo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pedro Rueda Ochoa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 65 (Ocasión de falta): En Gerard Poquí va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 65. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Rueda Ochoa de Plasencia es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 13 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 13 de partit, quan un jugador de Plasencia, en Ramón Doña, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): En Rafael Peñafuerte de Plasencia va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Vicente Román va prendre el seu rol al minut 20.
  • 095 Minuto 86 (Lesión): Eduardo de Gracia va sortir coix del terreny de joc, substituït per Jorge González. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Daniel Villaluenga que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.