Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Ceares (776783) - SA_BARCELONA-QATAR-FUNDACION (439776) » 41353397: T14/J5/X

Liga 41353397 Información oficial sobre el partido 41353397 en Hattrick

25.06.2005 14:10:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 5 / X.616 (96699)

superchumi Alineación oficial del equipo 'superchumi' en el partido 3 - 0 Limiteros Alineación oficial del equipo 'Limiteros' en el partido
José Marugán (27') 1 - 0
Sergio Armendáriz (47') 2 - 0
Manuel Rebolledo (59') 3 - 0
superchumi Alineación oficial del equipo 'superchumi' en el partido 3 - 0 Limiteros Alineación oficial del equipo 'Limiteros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
superchumi Alineación oficial del equipo 'superchumi' en el partido 3 - 1 Limiteros Alineación oficial del equipo 'Limiteros' en el partido
Tiene un resultado normal 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,0 % 4,6 % 19,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

superchumi

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): José Marugán va donar a superchumi un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): superchumi va aconseguir el 2 - 0 quan Sergio Armendáriz va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Ignacio de Membiela va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de superchumi, Manuel Rebolledo, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Romualdo Sorolla al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Eustasio Moreno va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Armendáriz de superchumi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): superchumi es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Rubén Calvo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Quique Gombau al camp.
  • 090 Minuto 68 (Tirita): Era el minut 68 quan després d'una dura entrada, el jugador Sergio Armendáriz de superchumi s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): José Marugán semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Limiteros

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Orazio Zammuner es va comportar com un juvenil al minut 3 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Es duien 27 minuts de partit jugats quan Egons Kalns va estar a punt de posar per davant a Limiteros amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sergi Zuazo va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Bardolet per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 33, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Limiteros va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Enrique Cañas es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 250 Minuto 77 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Limiteros l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 77, però el xut va sortir desviat.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Enrique Cañas quasi redueix la diferència al marcador al minut 80, però una gran estirada d'en Sergi Zuazo va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Riba de Limiteros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Riba va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Limiteros va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): Limiteros va fer una substitució al minut 58. José Colmena va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Antoni Ardisana.