Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BurgosC.F. (996022) - los_leones010 (119601) » 413533890: T39/J8/IX

Liga 413533890 Información oficial sobre el partido 413533890 en Hattrick

16.03.2013 15:40:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 8 / IX.320 (60591)

Cerberos CF Alineación oficial del equipo 'Cerberos CF' en el partido 2 - 1 FC EPM Alineación oficial del equipo 'FC EPM' en el partido
Gysbert Ebbers (10') 1 - 0
1 - 1 Massimiliano Grò (32')
Martín Armando Von Ellenrieder (76') 2 - 1
Cerberos CF Alineación oficial del equipo 'Cerberos CF' en el partido 2 - 1 FC EPM Alineación oficial del equipo 'FC EPM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cerberos CF Alineación oficial del equipo 'Cerberos CF' en el partido 2 - 0 FC EPM Alineación oficial del equipo 'FC EPM' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cerberos CF

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Geraldo Cruz Dias el va rematar Gysbert Ebbers amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Brandon Bosshardt la va rematar Martín Armando Von Ellenrieder amb una magnífica volea que va fer pujar per a Cerberos el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Cerberos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 3, però el xut de Valerio Librizzi des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 26 quan Brandon Bosshardt de Cerberos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a Cerberos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gysbert Ebbers, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Fernando Ollero va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 75 de joc.

FC EPM

Goles Goles

  • 108 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible (general)): Otxoko Arranbide de EPM va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Massimiliano Grò que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Michael Prachar va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de EPM que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Michael Prachar va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Massimiliano Grò sol davant la porteria al minut 86, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Otxoko Arranbide de EPM es va guanyar la targeta groga merescudament.