Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sleeping in my car (312876) - mediatics2013 (1416468) » 413531910: T39/J2/IX

Liga 413531910 Información oficial sobre el partido 413531910 en Hattrick

02.02.2013 15:40:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / IX.285 (60556)

sleeping in my car Alineación oficial del equipo 'sleeping in my car' en el partido 2 - 1 Calzonazos F.C. Alineación oficial del equipo 'Calzonazos F.C.' en el partido
Tomás Boutureira (16') 1 - 0
Tomás Boutureira (51') 2 - 0
2 - 1 Enrique Siles (54')
sleeping in my car Alineación oficial del equipo 'sleeping in my car' en el partido 2 - 1 Calzonazos F.C. Alineación oficial del equipo 'Calzonazos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
sleeping in my car Alineación oficial del equipo 'sleeping in my car' en el partido 7 - 1 Calzonazos F.C. Alineación oficial del equipo 'Calzonazos F.C.' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sleeping in my car

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): sleeping prenia la batuta de l'encontre al minut 16, quan en Tomás Boutureira va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Tomás Boutureira va incrementar l'avantatge de sleeping amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Magnus Rieß no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Marco Ullman estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Tomás Boutureira, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Wiktor Bartosik gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ramón Gutiérrez Caviedes va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Mirko Fortelny de sleeping va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Calzonazos F.C.

Goles Goles

  • 139 Minuto 54 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Enrique Siles van servir per superar a l'últim defensor, en Marco Ullman. Tot va acabar amb el 2 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Calzonazos cantant "Enrique Siles selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Javier Navarro Soto quasi aconsegueix empatar per Calzonazos al minut 21, però Dobrociech Golda va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 289 Minuto 33 (Ocasión evento especial): Joseba Xabier Txuntxurreta va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 33, però no s'esperava que en Mirko Fortelny, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Vicenç Picollà va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Calzonazos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Eric Magraner es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 260 Minuto 76 (Ocasión de falta): En Miguel Armaño va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Armaño de Calzonazos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.