Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Nanos FC (775023) - Los Mortals :) (992254) » 413531471: T39/J4/IX

Liga 413531471 Información oficial sobre el partido 413531471 en Hattrick

16.02.2013 15:40:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 4 / IX.277 (60548)

PONTEVEDRA SOCCER TEAM Alineación oficial del equipo 'PONTEVEDRA SOCCER TEAM' en el partido 0 - 1 New Kids Muro Alineación oficial del equipo 'New Kids Muro' en el partido
0 - 1 Robert Climent (86')
PONTEVEDRA SOCCER TEAM Alineación oficial del equipo 'PONTEVEDRA SOCCER TEAM' en el partido 0 - 1 New Kids Muro Alineación oficial del equipo 'New Kids Muro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PONTEVEDRA SOCCER TEAM Alineación oficial del equipo 'PONTEVEDRA SOCCER TEAM' en el partido 2 - 0 New Kids Muro Alineación oficial del equipo 'New Kids Muro' en el partido
Tiene mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PONTEVEDRA SOCCER TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): PONTEVEDRA va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Pieter Stampe va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Diego Molero no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Genadiy Kozenko estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 224 Minuto 52 (Ocasión de penalti): En Antonio Giménez va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 52, però el porter visitant Víctor Lara Martínez el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Iulian Gaşpar quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mirosław Szumera de PONTEVEDRA es va guanyar la targeta groga merescudament.

New Kids Muro

Goles Goles

  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Kids va ser finalitzada des de l'esquerra per Robert Climent al minut 86. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3 de partit, Pau Terrasa quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PONTEVEDRA. La jugada d'estratègia del Kids per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Robert Climent va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Kids va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 72, quan Fernando Guillén va quedar-se sol davant el porter Franciszek Fałda, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Diego Molero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.