Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mandrilescf (436787) - Stologom (1365876) » 413524790: T39/J13/IX

Liga 413524790 Información oficial sobre el partido 413524790 en Hattrick

20.04.2013 15:40:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 13 / IX.157 (60428)

mandrilescf Alineación oficial del equipo 'mandrilescf' en el partido 4 - 2 Silaicar F.C. Alineación oficial del equipo 'Silaicar F.C.' en el partido
0 - 1 Salomón Arango (32')
Robert Day (43') 1 - 1
1 - 2 Johannes Waldtal (50')
Francisco Delaunet (56') 2 - 2
Adrián Egea (74') 3 - 2
Diego Sánchez (81') 4 - 2
mandrilescf Alineación oficial del equipo 'mandrilescf' en el partido 4 - 2 Silaicar F.C. Alineación oficial del equipo 'Silaicar F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mandrilescf Alineación oficial del equipo 'mandrilescf' en el partido 1 - 1 Silaicar F.C. Alineación oficial del equipo 'Silaicar F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,9 % 36,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mandrilescf

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Robert Day de mandrilescf va aconseguir igualar el partit al minut 43, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 113 Minuto 56 (Gol por la derecha): Els jugadors del mandrilescf amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 56, deixant Francisco Delaunet en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): mandrilescf prenia la batuta de l'encontre al minut 74, quan en Adrián Egea va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de mandrilescf eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 81, Diego Sánchez va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): mandrilescf va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Josep Antoni Espinet va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Harald Ramsauer.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mandrilescf va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ricardo Yaquive, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joan Marc Boladeres es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ismael Guerforat de mandrilescf es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 69 (Lesión): Robert Day no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ismael Guerforat.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 39 (Evento clima: sol, OK técnico): Adrián Egea semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Silaicar F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Silaicar va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Dziamjan Lidau, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Salomón Arango que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Johannes Waldtal, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Adrián Egea no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Henrich Sieprath estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ştefan Feroiu va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Johannes Waldtal va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ştefan Feroiu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 84, quan un error defensiu va deixar Tobias Sjöberg completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Baldo Felci.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Henrich Sieprath de Silaicar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.