Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.A.P. Ciudad de Murcia (436198) - Terremotos de Jerez F.C. (307629) » 413524608: T39/J11/IX

Liga 413524608 Información oficial sobre el partido 413524608 en Hattrick

06.04.2013 15:40:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 11 / IX.154 (60425)

PFC Patxap Football Club Alineación oficial del equipo 'PFC Patxap Football Club' en el partido 2 - 0 QUIJOTES TEAM Alineación oficial del equipo 'QUIJOTES TEAM' en el partido
Fernando Mancebo (34') 1 - 0
Belmiro Cancino (80') 2 - 0
PFC Patxap Football Club Alineación oficial del equipo 'PFC Patxap Football Club' en el partido 2 - 0 QUIJOTES TEAM Alineación oficial del equipo 'QUIJOTES TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PFC Patxap Football Club Alineación oficial del equipo 'PFC Patxap Football Club' en el partido 1 - 1 QUIJOTES TEAM Alineación oficial del equipo 'QUIJOTES TEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,9 % 37,1 % 30,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PFC Patxap Football Club

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Football. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Fernando Mancebo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Football va augmentar la diferència quan Belmiro Cancino no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Football va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fernando Mancebo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Football va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Martín Roca ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Football per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Belmiro Cancino va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Anass Krimi no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en José Malo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Víctor Troya Zamudio gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Pablo Lucio-Villegas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Víctor Troya Zamudio de Football va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Belmiro Cancino de Football va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

QUIJOTES TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): QUIJOTES va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Noe Maimiño va quedar-se sol davant el porter Luis Vargas Rivera, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Venceslau Moreiras, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Carlos Carrere de Abense va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aliomo Gardosa de QUIJOTES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ralph Clarke es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.