Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sinapajuek (1436990) - haronyala FC (489543) » 413521151: T39/J14/IX

Liga 413521151 Información oficial sobre el partido 413521151 en Hattrick

27.04.2013 15:40:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 14 / IX.92 (60363)

sinapajuek Alineación oficial del equipo 'sinapajuek' en el partido 3 - 0 FC fuerteventura Alineación oficial del equipo 'FC fuerteventura' en el partido
Willy Ventre (8') 1 - 0
Răzvan Radu (81') 2 - 0
Rafik Sabir (83') 3 - 0
sinapajuek Alineación oficial del equipo 'sinapajuek' en el partido 3 - 0 FC fuerteventura Alineación oficial del equipo 'FC fuerteventura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sinapajuek Alineación oficial del equipo 'sinapajuek' en el partido 3 - 1 FC fuerteventura Alineación oficial del equipo 'FC fuerteventura' en el partido
Tiene un resultado normal 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sinapajuek

Goles Goles

  • 140 Minuto 8 (Gol de contra de falta): El porter de sinapajuek va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Willy Ventre va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): sinapajuek va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Răzvan Radu va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): sinapajuek va augmentar la diferència quan Rafik Sabir no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): León Londoño una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 26, però una magnífica aturada de Sanel Ceschini va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 86 quan Willy Ventre de sinapajuek gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 24 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del sinapajuek puguin veure en Miguel Haya jugant de nou; ja que al minut 24 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Răzvan Radu el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Miguel López López ocupà el lloc d'en Jordi Dosrius al 32 minuts, dos minuts després que el jugador de sinapajuek quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

FC fuerteventura

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Raúl Noguera, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Benoît Berthier no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Udo Eilken quasi aconsegueix empatar per fuerteventura al minut 14, però Raúl Noguera va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 260 Minuto 25 (Ocasión de falta): El jugador visitant Antxon Elordi va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 25 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): Vicenç Pujadó hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Georgi Krústev havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sami Malmikare de fuerteventura amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85 de partit, Sami Malmikare de fuerteventura va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.