Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FUENLABRADA_TEAM (801985) - Kate Backinsale (774705) » 413516050: T39/J13/IX

Liga 413516050 Información oficial sobre el partido 413516050 en Hattrick

20.04.2013 15:40:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 13 / IX.1 (60272)

FUENLABRADA_TEAM Alineación oficial del equipo 'FUENLABRADA_TEAM' en el partido 0 - 3 Kate Backinsale Alineación oficial del equipo 'Kate Backinsale' en el partido
0 - 1 Carlos Ysasi (3')
0 - 2 Milton Corzo (9')
0 - 3 Mert Berkay Önür (28')
FUENLABRADA_TEAM Alineación oficial del equipo 'FUENLABRADA_TEAM' en el partido 0 - 3 Kate Backinsale Alineación oficial del equipo 'Kate Backinsale' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FUENLABRADA_TEAM Alineación oficial del equipo 'FUENLABRADA_TEAM' en el partido 0 - 5 Kate Backinsale Alineación oficial del equipo 'Kate Backinsale' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FUENLABRADA_TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FUENLABRADA_TEAM va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Conrado Duany va sortir per sobre el travesser.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): FUENLABRADA_TEAM va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 77 que Vuk Nikitović no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Conrado Duany de FUENLABRADA_TEAM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En Moisés Mompó ocupà el lloc d'en Jorge Quesada al 69 minuts, dos minuts després que el jugador de FUENLABRADA_TEAM quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Kate Backinsale

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Carlos Ysasi va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 3.
  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 9 minuts, el tirador de faltes del Backinsale va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Milton Corzo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Mert Berkay Önür de Backinsale va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 28. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 10 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 10 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Francisco Pinillos haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Backinsale al minut 26.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Carlos Ysasi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jorge Quesada, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Diego Werthmüller va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Diego Werthmüller va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): Lennaert Agricola, de Backinsale, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Bo Koefod el va substituir.