Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Collia F.C. (988310) - los indomables (433928) » 413509936: T39/J9/VIII

Liga 413509936 Información oficial sobre el partido 413509936 en Hattrick

23.03.2013 15:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 9 / VIII.1940 (179483)

Collia F.C. Alineación oficial del equipo 'Collia F.C.' en el partido 3 - 0 Starteg Team Alineación oficial del equipo 'Starteg Team' en el partido
José Aníbal Glória (19') 1 - 0
Halcón Ribas Blanco (68') 2 - 0
Francesc Xavier Coma (86') 3 - 0
Collia F.C. Alineación oficial del equipo 'Collia F.C.' en el partido 3 - 0 Starteg Team Alineación oficial del equipo 'Starteg Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Collia F.C. Alineación oficial del equipo 'Collia F.C.' en el partido 0 - 1 Starteg Team Alineación oficial del equipo 'Starteg Team' en el partido
Tiene bastante suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Collia F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Collia eren letals, i José Aníbal Glória va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Collia pel centre va donar un gran resultat: el gol de Halcón Ribas Blanco va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Collia va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mihajlo Mirković, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Francesc Xavier Coma que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Collia, l'equip va recuperar la pilota al minut 21 i va contraatacar. En Mihajlo Mirković va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Collia van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 35, però el xut de Virgilio Colleoni des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Francesc Xavier Coma per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alexandre Giraud va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 286 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 89, un contraatac del Collia no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en José Aníbal Glória perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Starteg Team

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Starteg que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Andoni Salugarate, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ibrahim El-Abir va fer una jugada per la banda esquerra, però Niels Boesen va aturar el seu xut.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Starteg van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Fredrik Larsson, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Chezi Ferester va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Galaktion Lukashin va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fredrik Larsson de Starteg amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 55 (Evento clima: sol, OK técnico): En Aníbal Huaranga va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.