Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

WolfBlack Team (435393) - trompis (487809) » 413494703: T39/J10/VIII

Liga 413494703 Información oficial sobre el partido 413494703 en Hattrick

30.03.2013 15:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 10 / VIII.1668 (179211)

Alético Acabaos C.F. Alineación oficial del equipo 'Alético Acabaos C.F.' en el partido 0 - 2 trompis Alineación oficial del equipo 'trompis' en el partido
0 - 1 Fernando Davalós (66')
0 - 2 Soriano Rada (89')
Alético Acabaos C.F. Alineación oficial del equipo 'Alético Acabaos C.F.' en el partido 0 - 2 trompis Alineación oficial del equipo 'trompis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alético Acabaos C.F. Alineación oficial del equipo 'Alético Acabaos C.F.' en el partido 2 - 0 trompis Alineación oficial del equipo 'trompis' en el partido
Tiene mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alético Acabaos C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 23 per blocar una centrada d'en Alonso Varga va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Acabaos.
  • 216 Minuto 85 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Alonso Varga va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en İlker Üye, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 211 Minuto 88 (Ocasión por el centro): İlker Üye va estar a punt de marcar al minut 88 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Akier Etxeguren va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 89, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sorin Pătruşcă de Acabaos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

trompis

Goles Goles

  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de trompis van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Fernando Davalós.
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Soriano Rada de trompis va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): En Vittorio Bonivento va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Fernando Davalós probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.