Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MOVER B A SEGUNDA (488683) - DreamxTeamx (1599349) » 413492912: T39/J10/VIII

Liga 413492912 Información oficial sobre el partido 413492912 en Hattrick

30.03.2013 15:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 10 / VIII.1636 (179179)

Peri's Team Alineación oficial del equipo 'Peri's Team' en el partido 2 - 1 FC Violadores del Verso Alineación oficial del equipo 'FC Violadores del Verso' en el partido
Pedro Almela (20') 1 - 0
1 - 1 Jorge Ilorobeitia (71')
Emeterio Alcazaba (82') 2 - 1
Peri's Team Alineación oficial del equipo 'Peri's Team' en el partido 2 - 1 FC Violadores del Verso Alineación oficial del equipo 'FC Violadores del Verso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Peri's Team Alineación oficial del equipo 'Peri's Team' en el partido 2 - 0 FC Violadores del Verso Alineación oficial del equipo 'FC Violadores del Verso' en el partido
Tiene un resultado normal 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peri's Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pedro Almela ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Peris es posava per davant 1 a 0.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Marcos Barrenechea va treure un córner llarg cap al segon pal que en Emeterio Alcazaba, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El Peris ho intentava per la dreta per mitjà de Josep Manuel Girabent, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sergio Eguarás, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leopoldo da Valboa.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Josep Manuel Girabent de Peris va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Luis Díaz de Cadorniga que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

FC Violadores del Verso

Goles Goles

  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Marcos Barrenechea no va poder aturar Jorge Ilorobeitia de Violadores, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 71 el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Violadores que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Claudio Briuolo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jorge Ilorobeitia va superar els defenses rivals per velocitat al minut 70 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Violadores va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Miguel Irigoyen va desviar el xut final de Rogèr Pumareda després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Violadores va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Claudio Briuolo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Abril de Violadores amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.