Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mahoudrid CT (1337333) - Gato de Vacaciones (1417051) » 413490862: T39/J2/VIII

Liga 413490862 Información oficial sobre el partido 413490862 en Hattrick

02.02.2013 15:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / VIII.1600 (179143)

C.A. Los Crottos Alineación oficial del equipo 'C.A. Los Crottos' en el partido 0 - 3 Gato de Vacaciones Alineación oficial del equipo 'Gato de Vacaciones' en el partido
0 - 1 Dino Mičević (9')
0 - 2 Alexandru Tufă (13')
0 - 3 José Soto Maldonado (38')
C.A. Los Crottos Alineación oficial del equipo 'C.A. Los Crottos' en el partido 0 - 3 Gato de Vacaciones Alineación oficial del equipo 'Gato de Vacaciones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.A. Los Crottos Alineación oficial del equipo 'C.A. Los Crottos' en el partido 1 - 4 Gato de Vacaciones Alineación oficial del equipo 'Gato de Vacaciones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A. Los Crottos

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Crottos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Antal Járfás, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Imre Bardi de Crottos es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jason Ayers.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): En Ekaitz Mandiolatza ocupà el lloc d'en Alan Rinelli al 12 minuts, dos minuts després que el jugador de Crottos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Gato de Vacaciones

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): Dino Mičević va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Vacaciones i marcant el 0 - 1.
  • 181 Minuto 13 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alexandru Tufă de Vacaciones l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 13 de partit.
  • 105 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! José Soto Maldonado rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Chema Pocha, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 3 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Vacaciones quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Dino Mičević va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Dino Mičević de Vacaciones va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 64 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Vicente Jackson quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Teddy Vogel, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Al minut 78, Vicente Jackson de Vacaciones es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.