Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fort St James (490774) - Deadly Fantasy (1592853) » 413490467: T39/J1/VIII

Liga 413490467 Información oficial sobre el partido 413490467 en Hattrick

26.01.2013 15:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 1 / VIII.1593 (179136)

Recreativo Fc. Alineación oficial del equipo 'Recreativo Fc.' en el partido 2 - 5 Deadly Fantasy Alineación oficial del equipo 'Deadly Fantasy' en el partido
0 - 1 Frank Zach (13')
0 - 2 Jaime Ayoví (21')
Javier Guio (24') 1 - 2
1 - 3 Elmo Littke (28')
1 - 4 Jaime Ayoví (34')
Mircea-Daniel Samara (76') 2 - 4
2 - 5 Tobias Knegtering (79')
Recreativo Fc. Alineación oficial del equipo 'Recreativo Fc.' en el partido 2 - 5 Deadly Fantasy Alineación oficial del equipo 'Deadly Fantasy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Recreativo Fc. Alineación oficial del equipo 'Recreativo Fc.' en el partido 0 - 4 Deadly Fantasy Alineación oficial del equipo 'Deadly Fantasy' en el partido
Tiene suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recreativo Fc.

Goles Goles

  • 102 Minuto 24 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Recreativo van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Javier Guio en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Pantelis Malakoudis va anar directament als peus de Mircea-Daniel Samara que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tito Savín de Recreativo es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 26 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tito Savín va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Recreativo va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Waldemar Zacharia.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Al minut 74 de partit, el jugador Mikhail Alatyrev de Recreativo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Ginés Isuzquiza ocupà el lloc d'en Ignace Van Oostenrijk al 88 minuts, dos minuts després que el jugador de Recreativo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Deadly Fantasy

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Al minut 13 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Frank Zach que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Jaime Ayoví de Fantasy va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 21. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al 28 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Fantasy augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Elmo Littke es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Jaime Ayoví va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 34, i va fer pujar el 1 - 4 per a Fantasy.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Recreativo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Tobias Knegtering la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Fantasy es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 5 arribava al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Jaime Ayoví de Fantasy va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 68 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Elmo Littke va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 72, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Christian Polato no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Elmo Littke estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jörgen Flamdahl de Fantasy va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Elmo Littke de Fantasy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.