Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

robert darwin (1457812) - River De La Plata (1455609) » 413487917: T39/J8/VIII

Liga 413487917 Información oficial sobre el partido 413487917 en Hattrick

16.03.2013 15:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 8 / VIII.1547 (179090)

U.D. Escuderos del Arlanza Alineación oficial del equipo 'U.D. Escuderos del Arlanza' en el partido 0 - 2 River De La Plata Alineación oficial del equipo 'River De La Plata' en el partido
0 - 1 Rutenio Gironella (80')
0 - 2 Isauro Tostes (86')
U.D. Escuderos del Arlanza Alineación oficial del equipo 'U.D. Escuderos del Arlanza' en el partido 0 - 2 River De La Plata Alineación oficial del equipo 'River De La Plata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Escuderos del Arlanza Alineación oficial del equipo 'U.D. Escuderos del Arlanza' en el partido 0 - 1 River De La Plata Alineación oficial del equipo 'River De La Plata' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Escuderos del Arlanza

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Escuderos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Georgy Krikun, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Julio Pozo es va comportar com un juvenil al minut 12 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Escuderos, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Víctor Narváez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pierre Lamarche es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Passats 36 minuts de joc, en Adrian Upton de Escuderos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Escuderos va fer una substitució al minut 79. Karl Birkegaard va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Marcus Waldbauer.
  • 090 Minuto 82 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 82 de partit, quan un jugador de Escuderos, en Fred Granjo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

River De La Plata

Goles Goles

  • 174 Minuto 80 (Gol de penalti): En Rutenio Gironella va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 80. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 86 minuts, el tirador de faltes del River va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Isauro Tostes, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Isauro Tostes quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de River a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Julio Pozo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Walerian Niestępski, jugador de River, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 85. Federico Urizar, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.