Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spirit CF (776640) - Centro Loyola (777242) » 413487002: T39/J3/VIII

Liga 413487002 Información oficial sobre el partido 413487002 en Hattrick

09.02.2013 15:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 3 / VIII.1531 (179074)

Olympiakos de Maracena Alineación oficial del equipo 'Olympiakos de Maracena' en el partido 0 - 0 Xavsab Alineación oficial del equipo 'Xavsab' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Olympiakos de Maracena Alineación oficial del equipo 'Olympiakos de Maracena' en el partido 1 - 1 Xavsab Alineación oficial del equipo 'Xavsab' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,5 % 30,9 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympiakos de Maracena

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a Olympiakos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luigi Pusceddu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Olympiakos va estar a punt de posar-se per davant al minut 41 però Luigi Pusceddu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 205 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Gianfilippo Dimasi de Olympiakos va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Jonathan Fantoni al minut 55 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabi Vilk.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): David König, de Olympiakos, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Jonathan Fantoni el va substituir.

Xavsab

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Xavsab van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 22, però Aljoscha Flett va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rupert Lievens ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 289 Minuto 74 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Stanisław Parzych va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Duco Wamelink el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): Xavsab es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Mateja Zakić no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Teemu Kylväjä al camp.