Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Club Equestria (437991) - Real Club Florida de Vigo (1436038) » 413486141: T39/J10/VIII

Liga 413486141 Información oficial sobre el partido 413486141 en Hattrick

30.03.2013 15:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 10 / VIII.1515 (179058)

Athletic Club Equestria Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Equestria' en el partido 2 - 2 Real Club Florida de Vigo Alineación oficial del equipo 'Real Club Florida de Vigo' en el partido
Andi Bontschew (22') 1 - 0
César Faccio (32') 2 - 0
2 - 1 Mauro Mattiolo (67')
2 - 2 Ivan Ðekić (70')
Athletic Club Equestria Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Equestria' en el partido 2 - 2 Real Club Florida de Vigo Alineación oficial del equipo 'Real Club Florida de Vigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletic Club Equestria Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Equestria' en el partido 3 - 1 Real Club Florida de Vigo Alineación oficial del equipo 'Real Club Florida de Vigo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Club Equestria

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats van embogir quan en Andi Bontschew va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Equestria.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Amb 32 minuts jugats, en César Faccio va augmentar l'avantatge de Equestria a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Sten Sundsjö va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Equestria que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Leon Haffter es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Leon Haffter gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Licinio Olmo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Antonio Roino, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Andi Bontschew va estar a punt de sentenciar el partit al minut 66, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andi Bontschew de Equestria va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Era el minut 26 quan després d'una dura entrada, el jugador Andi Bontschew de Equestria s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Real Club Florida de Vigo

Goles Goles

  • 140 Minuto 67 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Florida el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Mauro Mattiolo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!
  • 107 Minuto 70 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Florida, gràcies a les conegudes canonades d'en Ivan Ðekić , va situar el 2 - 2 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 9 (Ocasión de falta): El Florida va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 9 amb un llançament de falta perillós. En Mauro Mattiolo però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 260 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Mauro Mattiolo, al minut 31 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 48, Arnau Ballús de Florida va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Ruiz Gavero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.