Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Aleste C (436374) - Buscamos patrocinador (799726) » 413481465: T39/J5/VIII

Liga 413481465 Información oficial sobre el partido 413481465 en Hattrick

23.02.2013 15:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / VIII.1432 (178975)

CHARITY ATHLETIC CLUB Alineación oficial del equipo 'CHARITY ATHLETIC CLUB' en el partido 4 - 0 conio.h's team Alineación oficial del equipo 'conio.h's team' en el partido
Jędrzej Niziński (5') 1 - 0
Jacques van Teijens (26') 2 - 0
Jacques van Teijens (29') 3 - 0
Jacques van Teijens (77') 4 - 0
CHARITY ATHLETIC CLUB Alineación oficial del equipo 'CHARITY ATHLETIC CLUB' en el partido 4 - 0 conio.h's team Alineación oficial del equipo 'conio.h's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CHARITY ATHLETIC CLUB Alineación oficial del equipo 'CHARITY ATHLETIC CLUB' en el partido 1 - 2 conio.h's team Alineación oficial del equipo 'conio.h's team' en el partido
Tiene bastante suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHARITY ATHLETIC CLUB

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Passats 5 minuts, Jędrzej Niziński, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. ATHLETIC es posava per davant!
  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Jacques van Teijens va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, ATHLETIC, al minut 26. El marcador va canviar a 2 - 0.
  • 106 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jacques van Teijens va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 29, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del ATHLETIC, mentre ja celebrava el 3 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jacques van Teijens es va introduir dins la defensa central al minut 77, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Tauno Kaasik va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rufino Avendaño al minut 73 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Yannick Grollmuss va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Yannick Grollmuss maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

conio.h's team

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Franz-Andreas Dietzmann es va comportar com un juvenil al minut 30 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Roee Aharon va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): conio.hs van seguir progressant per la banda dreta. Riccardo Maria Adrianopoli va tenir la seva oportunitat al minut 37, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Clément Da Silva ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Eugenio Beugli va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Andreas Gaudecker.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Riccardo Maria Adrianopoli de conio.hs es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jochen Schweim s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.