Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Totoro F.C. (1462144) - FC Bagehot (1591471) » 413480219: T39/J1/VIII

Liga 413480219 Información oficial sobre el partido 413480219 en Hattrick

26.01.2013 15:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 1 / VIII.1410 (178953)

Albaida Alineación oficial del equipo 'Albaida' en el partido 2 - 4 tres caidas de triana Alineación oficial del equipo 'tres caidas de triana' en el partido
Èdgar Clapés (7') 1 - 0
1 - 1 Carlo Gallinari (13')
1 - 2 Giancarlo Brambilla Pisoni (47')
1 - 3 Manuel Moreno Torre (49')
Èdgar Clapés (58') 2 - 3
2 - 4 Matias Norrgrann (73')
Albaida Alineación oficial del equipo 'Albaida' en el partido 2 - 4 tres caidas de triana Alineación oficial del equipo 'tres caidas de triana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Albaida Alineación oficial del equipo 'Albaida' en el partido 2 - 5 tres caidas de triana Alineación oficial del equipo 'tres caidas de triana' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,1 % 0,8 % 88,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Albaida

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador Èdgar Clapés de Albaida, després de 7 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 138 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): En Ludwig Hattert va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Èdgar Clapés la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 3 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Martzelin Gazteaburu s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cornelis Koolhoven de Albaida la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

tres caidas de triana

Goles Goles

  • 163 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 13 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Carlo Gallinari.
  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): En Giancarlo Brambilla Pisoni donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 47 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del caidas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Manuel Moreno Torre va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 180 Minuto 73 (Gol de falta): Matias Norrgrann va incrementar l'avantatge a 2 - 4 per a caidas gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): caidas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Miguel Fernández va desviar el xut final de Manuel Moreno Torre després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Carlo Gallinari va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Miguel Fernández va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 Miguel Fernández va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Sascha Hassler, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del caidas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Vasile Grosu, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 26 (Tirita (médico)): Manuel Moreno Torre va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.