Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Tenerife 1922 (1585008) - Ballers'17 (436508) » 413475240: T39/J3/VIII

Liga 413475240 Información oficial sobre el partido 413475240 en Hattrick

09.02.2013 15:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 3 / VIII.1321 (178864)

Gagarin F.C. Alineación oficial del equipo 'Gagarin F.C.' en el partido 1 - 1 Pabellon Ourense Alineación oficial del equipo 'Pabellon Ourense' en el partido
0 - 1 Ravid Katzav (37')
Manuel Ares (83') 1 - 1
Gagarin F.C. Alineación oficial del equipo 'Gagarin F.C.' en el partido 1 - 1 Pabellon Ourense Alineación oficial del equipo 'Pabellon Ourense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gagarin F.C. Alineación oficial del equipo 'Gagarin F.C.' en el partido 2 - 0 Pabellon Ourense Alineación oficial del equipo 'Pabellon Ourense' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gagarin F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 83 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Manuel Ares de Gagarin va aconseguir igualar el partit al minut 83, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Gagarin va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jānis Bahmanis en un 1 contra 1 amb el porter Münür Onursay, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En David Melchor va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 41, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 el Gagarin va posar setge sobre la defensa central visitant però en Gustavo Larocca no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jānis Bahmanis de Gagarin es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Ares de Gagarin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Kresten Keiser de Gagarin va abandonar el terreny de joc després de 38 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Oscar Alfredo Ghiso va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 75 (Lesión grave): Gregori Llordés, de Gagarin, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Carlos de la Obra el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Sérgio Pombo no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jānis Bahmanis, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Pabellon Ourense

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): El jugador de Pabellon Ravid Katzav va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 37 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Es duien 13 minuts de partit jugats quan Fredrik Brandblad va estar a punt de posar per davant a Pabellon amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Carlo Nicolo' va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Pabellon va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 35, quan Antoni Lejmanowicz va quedar-se sol davant el porter Carlo Nicolo', però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Siegmar Voland no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Lukas Gunnarsson estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Łukasz Uljasz de Pabellon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Łukasz Uljasz de Pabellon va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Merwul Bakhouche.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): El jugador de Pabellon Lukas Gunnarsson va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jörg Felix va entrar en el seu lloc.