Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sirupp F.C. (491402) - Las Bagansas (1579270) » 413474148: T39/J10/VIII

Liga 413474148 Información oficial sobre el partido 413474148 en Hattrick

30.03.2013 15:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 10 / VIII.1301 (178844)

Zurriagazo F.C. Alineación oficial del equipo 'Zurriagazo  F.C.' en el partido 2 - 1 FC Muppet 04 Alineación oficial del equipo 'FC Muppet 04' en el partido
0 - 1 Iginio Predieri (34')
Pierpaolo Pietronero (39') 1 - 1
Diego Ecenarro (78') 2 - 1
Zurriagazo F.C. Alineación oficial del equipo 'Zurriagazo  F.C.' en el partido 2 - 1 FC Muppet 04 Alineación oficial del equipo 'FC Muppet 04' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zurriagazo F.C. Alineación oficial del equipo 'Zurriagazo  F.C.' en el partido 2 - 1 FC Muppet 04 Alineación oficial del equipo 'FC Muppet 04' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,6 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zurriagazo F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els jugadors del Zurriagazo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 39, deixant Pierpaolo Pietronero en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 els aficionats van embogir quan en Diego Ecenarro va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Zurriagazo.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56, Ayoze Paniagua arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jiří Olič va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Ecenarro de Zurriagazo es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): Després de 21 minuts jugats, Walter Silverman es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alfredo Gento.

FC Muppet 04

Goles Goles

  • 186 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Muppet va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Iginio Predieri.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Muppet va estar a punt de marcar quan Adalberto Juncal va fer una passada impressionant a Roberto Regini, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En David Gómez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Uli Schortz va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Muppet van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en José Luis Sisemunda va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Muppet sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Roberto Regini, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 85 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Filomeno Zuleta va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.