Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlas Águilas (1419397) - Abes FC (991647) » 413453691: T39/J6/VIII

Liga 413453691 Información oficial sobre el partido 413453691 en Hattrick

02.03.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 6 / VIII.936 (54737)

tales city Alineación oficial del equipo 'tales city' en el partido 1 - 0 levski Madrid Alineación oficial del equipo 'levski Madrid' en el partido
Mircea Constantin (74') 1 - 0
tales city Alineación oficial del equipo 'tales city' en el partido 1 - 0 levski Madrid Alineación oficial del equipo 'levski Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tales city Alineación oficial del equipo 'tales city' en el partido 1 - 1 levski Madrid Alineación oficial del equipo 'levski Madrid' en el partido
Tiene un resultado normal 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,4 % 34,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tales city

Goles Goles

  • 124 Minuto 74 (Gol de penalti): Corria el minut 74, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. tales s'avançava en el marcador després que en Mircea Constantin xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): tales van sortir al contraatac amb encert al minut 27, però Nicolai R. Hagblom no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): tales va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mircea Constantin en un 1 contra 1 amb el porter Aingeru Larramendi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): tales per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Nicolai R. Hagblom va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54, Lion Ebels arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Al minut 39 en Nicolai R. Hagblom va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): Alberto Martorell, de tales, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Elia Toccoli el va substituir.

levski Madrid

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Collin Franz no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Adrià Gordils estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 219 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a levski va estar a punt d'arribar en un córner. En Rubén Silva Pacheco va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 260 Minuto 79 (Ocasión de falta): Amb 79 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Jeremy Umbach va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Carlos Ricardo Chiaro va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 090 Minuto 65 (Tirita): Al minut 65 de partit, el jugador Jorge Barriga de levski es va lesionar lleugerament però va poder continuar.