Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

raul's-club (773034) - Bacariza Sport (773226) » 413451856: T39/J8/VIII

Liga 413451856 Información oficial sobre el partido 413451856 en Hattrick

16.03.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 8 / VIII.903 (54704)

ud melilla Alineación oficial del equipo 'ud melilla' en el partido 1 - 0 Bacariza Sport Alineación oficial del equipo 'Bacariza Sport' en el partido
August Seva (58') 1 - 0
ud melilla Alineación oficial del equipo 'ud melilla' en el partido 1 - 0 Bacariza Sport Alineación oficial del equipo 'Bacariza Sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ud melilla Alineación oficial del equipo 'ud melilla' en el partido 2 - 0 Bacariza Sport Alineación oficial del equipo 'Bacariza Sport' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ud melilla

Goles Goles

  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): August Seva va donar a melilla un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El melilla ho intentava per la dreta per mitjà de Leonid Zemko, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 205 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): melilla va estar a punt de marcar quan Ville-Joonas Pihlaja va fer una passada impressionant a Mansour Agha Mohammadi, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): Raymond Timko va sorprendre Pedro Velastegui amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 78 quan Leonid Zemko de melilla gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Raymond Timko, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raymond Timko de melilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 杨 (Yang) 智云 (Zhiyun) de melilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erling Schmidt de melilla es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

Bacariza Sport

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bacariza, l'equip va recuperar la pilota al minut 23 i va contraatacar. En Dieuwe Deconinck va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 33 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Dieuwe Deconinck, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bacariza va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ralf Løber, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Edgardo Padovani va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Kostas Farantatos.