Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Gaditano (776378) - Real Jamaica (1438098) » 413451280: T39/J5/VIII

Liga 413451280 Información oficial sobre el partido 413451280 en Hattrick

23.02.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / VIII.893 (54694)

batikano Alineación oficial del equipo 'batikano' en el partido 1 - 1 Real Jamaica Alineación oficial del equipo 'Real Jamaica' en el partido
0 - 1 Walter Allison (13')
Jamel Lakani (58') 1 - 1
batikano Alineación oficial del equipo 'batikano' en el partido 1 - 1 Real Jamaica Alineación oficial del equipo 'Real Jamaica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
batikano Alineación oficial del equipo 'batikano' en el partido 0 - 2 Real Jamaica Alineación oficial del equipo 'Real Jamaica' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

batikano

Goles Goles

  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): batikano equilibrava la balança al minut 58. En Jamel Lakani, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 24 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Jamel Lakani es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 24, però el porter va aturar el seu xut.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75, Zé Maria Barata arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Pérez Vega de batikano es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jamel Lakani probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Real Jamaica

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Walter Allison va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Walenty Jędraszko va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Nikolaos Gatidis va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Addie van de Ree de Jamaica va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 33 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Serkan Tecim, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 38 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Jamaica va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Addie van de Ree després de 52 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Miraç Ilgarlı va poder desviar-lo a córner.
  • 236 Minuto 56 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Hugo Mota no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Serkan Tecim estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del batikano. La jugada d'estratègia del Jamaica per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ulrich Hitzler va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Walter Allison no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.