Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los monjes chaolis (1600698) - superatletico (1336416) » 413447766: T39/J9/VIII

Liga 413447766 Información oficial sobre el partido 413447766 en Hattrick

23.03.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 9 / VIII.830 (54631)

san xurxo city Alineación oficial del equipo 'san xurxo city' en el partido 0 - 5 superatletico Alineación oficial del equipo 'superatletico' en el partido
0 - 1 Giovanni Bonfrate (31')
0 - 2 Cyril Nyagumbo (33')
0 - 3 Emmanuel Jacquin (35')
0 - 4 Emmanuel Jacquin (77')
0 - 5 Cyril Nyagumbo (86')
san xurxo city Alineación oficial del equipo 'san xurxo city' en el partido 0 - 5 superatletico Alineación oficial del equipo 'superatletico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
san xurxo city Alineación oficial del equipo 'san xurxo city' en el partido 0 - 10 superatletico Alineación oficial del equipo 'superatletico' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

san xurxo city

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Fernando Ortega Alvarado de xurxo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Justino Oianume de xurxo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Francisco Menéndez va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

superatletico

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del superatletico van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Giovanni Bonfrate va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Cyril Nyagumbo va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): superatletico va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Emmanuel Jacquin va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 180 Minuto 77 (Gol de falta): Passaven 77 minuts quan en Emmanuel Jacquin va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 4.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Cyril Nyagumbo de superatletico l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 86 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 10 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Danny Stapleton ja els havia advertit que el porter contrari, en Miguel Luis Roca Martínez, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 22 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del superatletico va deixar en bona posició a en Giovanni Bonfrate per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 289 Minuto 26 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Giovanni Marzialetti per la seva rapidesa. Al minut 26 va intentar marxar per velocitat d'en Francisco Menéndez, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 287 Minuto 76 (Ocasión tiro lejano): El superatletico se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 76, en Danny Stapleton va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Juan Valenciaga va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en José Dazar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Abdeljami Riad no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.