Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chocolateros CF (120621) - Marino Valencia (994742) » 413446887: T39/J12/VIII

Liga 413446887 Información oficial sobre el partido 413446887 en Hattrick

13.04.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 12 / VIII.814 (54615)

Pollastre Alineación oficial del equipo 'Pollastre' en el partido 1 - 0 Lastanosa Alineación oficial del equipo 'Lastanosa' en el partido
Guillaume Blaise (73') 1 - 0
Pollastre Alineación oficial del equipo 'Pollastre' en el partido 1 - 0 Lastanosa Alineación oficial del equipo 'Lastanosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pollastre Alineación oficial del equipo 'Pollastre' en el partido 2 - 0 Lastanosa Alineación oficial del equipo 'Lastanosa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pollastre

Goles Goles

  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Guillaume Blaise va donar a Pollastre un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Oriol del Pollastre ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Hermenegild Tudurí! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Pablo Manzano Pérez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 55 (Ocasión de falta): Andrea Caputo quasi dona a Pollastre l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 66 per blocar una centrada d'en Pablo Manzano Pérez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pollastre.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Sakıp Sezer es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roman Klesnil de Pollastre es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 28 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roman Klesnil de Pollastre va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Pablo Manzano Pérez no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Lastanosa

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): Alvino Soto Mediero hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Fabrizio Richenbach havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Hermenegild Tudurí no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Zulkefly bin Muhd Hardiman estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.