Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Buiteam (799220) - Hold your colours (118531) » 413446806: T39/J7/VIII

Liga 413446806 Información oficial sobre el partido 413446806 en Hattrick

09.03.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 7 / VIII.813 (54614)

doblev fc Alineación oficial del equipo 'doblev fc' en el partido 3 - 1 Valdeseñor Alineación oficial del equipo 'Valdeseñor' en el partido
Ralf Kordthals (36') 1 - 0
Ralf Kordthals (54') 2 - 0
2 - 1 Thomas Briant (56')
Ralf Kordthals (58') 3 - 1
doblev fc Alineación oficial del equipo 'doblev fc' en el partido 3 - 1 Valdeseñor Alineación oficial del equipo 'Valdeseñor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
doblev fc Alineación oficial del equipo 'doblev fc' en el partido 0 - 1 Valdeseñor Alineación oficial del equipo 'Valdeseñor' en el partido
Tiene bastante suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

doblev fc

Goles Goles

  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): El porter de doblev va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ralf Kordthals va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 140 Minuto 54 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el doblev va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Ralf Kordthals aconseguint el 2 - 0.
  • 143 Minuto 58 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de doblev va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Ralf Kordthals, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de doblev va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jesse Bukkems, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 230 Minuto 55 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 55 podia haver acabat en gol, però Enrique Galdeano va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Haimona Odber-De-Baubeta s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Lewis MacArdle estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Ralf Kordthals, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Valdeseñor

Goles Goles

  • 154 Minuto 56 (Gol de penalti): Valdeseñor va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Thomas Briant.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Valdeseñor Akseli Packalén quasi marca al minut 28 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Murat Tuğluk l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Akseli Packalén de Valdeseñor amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Alain Schafflützel ocupà el lloc d'en Akseli Packalén al 43 minuts, dos minuts després que el jugador de Valdeseñor quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.