Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Andorranos.FC (1339348) - exterminio cf (1367337) » 413442879: T39/J5/VIII

Liga 413442879 Información oficial sobre el partido 413442879 en Hattrick

23.02.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / VIII.743 (54544)

Moryggy Fénix Alineación oficial del equipo 'Moryggy Fénix' en el partido 4 - 0 LavianaBase Alineación oficial del equipo 'LavianaBase' en el partido
Corneluş Buşcan (34') 1 - 0
Sidre Cocido (37') 2 - 0
Fabrício Pataxó (79') 3 - 0
Ignacio Villegas (81') 4 - 0
Moryggy Fénix Alineación oficial del equipo 'Moryggy Fénix' en el partido 4 - 0 LavianaBase Alineación oficial del equipo 'LavianaBase' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Moryggy Fénix Alineación oficial del equipo 'Moryggy Fénix' en el partido 6 - 0 LavianaBase Alineación oficial del equipo 'LavianaBase' en el partido
Tiene mala suerte 6.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moryggy Fénix

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Moryggy prenia la batuta de l'encontre al minut 34, quan en Corneluş Buşcan va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 130 Minuto 37 (Gol de falta): Sidre Cocido va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 37 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Fabrício Pataxó va incrementar l'avantatge de Moryggy amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Moryggy va aconseguir el 4 - 0 quan Ignacio Villegas va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 es va veure una gran oportunitat per a Moryggy per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nikolay Seykov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ignacio Villegas va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 239 Minuto 56 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ignacio Villegas va ridiculitzar a en Jakub Olah amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Nikolay Seykov va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Corneluş Buşcan gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bertín Olazábal va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ignacio Villegas ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

LavianaBase

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 6 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 6, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Rikkert Mevius probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.